ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція Кам’янського розслідує підпал авта редактору місцевих видань

13.02.2017, 12:48

За фактом підпалу авто журналіста і редактора Сергія Гузя у Кам’янському (Дніпропетровська область) поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення чи пошкодження майна). Про це Радіо Свобода повідомили в Кам’янському міськвідділі поліції.

Як зазначили в поліції, тривають слідчі дії.

Нагадаємо, головний редактор сайту 5692 і газети “Місто 5692” Сергій Гузь повідомив, що його автомобіль “Таврія” був підпалений невідомими 12 лютого близько 4-ї ранку: пожежу побачили сусіди, вони ж і допомагали журналісту гасити полум’я.

Інцидент журналіст пов’язує зі своєю професійною діяльністю. “У мене немає сумнівів, що машину спалили через мою чесну й професійну роботу. Прізвища тих, кого я підозрюю, я оголошу пізніше”, – сказав він.

За його даними, в автівку кинули пляшку з запалювальною сумішшю.

Комітет Незалежної медіа-профспілки, членом якої є Сергій Гузь, звернувся до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з вимогою провести повне та об’єктивне розслідування цього злочину, а від генерального прокурора Юрія Луценка очікують взяття цієї справи під особистий контроль.

Liked the article?
Help us be even more cool!