ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція затримала чоловіка, що стріляв по "Калуш ФМ". Поранено слідчого

08.02.2019, 13:42

Працівники правоохоронних органів затримали чоловіка, який стріляв у вікно офісу радіостанції “Калуш ФМ”. Про це повідомляється на сайті радіостанції.

Перед цим він поранив слідчого предметом, схожим на мачете. Слідчого забрала швидка. Його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

Як прокоментував виданню начальник Калуського відділу поліції Василь Маківничук, ймовірного стрілка затримали через 20 хвилин поблизу офісу радіостанції. Ним виявився 34-річний калушанин. Із собою він мав мисливську рушницю і ніж довжиною 40 сантиметрів.

Під час затримання зловмисник поранив ножем поліцейського, завдавши удару в обличчя. Потерпілого правоохоронця швидка доправила в Центральну районну лікарню міста.

Наразі поліція з’ясовує, чи притягувався стрілок до кримінальної відповідальності, а також встановлює мотиви злочину.

У коментарі ІМІ виконавча директорка ТзОВ “Телерадіокомпанія “Калуш” Алла Дзундза повідомила, що поки що редакція не має версій нападу і сподівається, що поліція все з’ясує.

“Ми ні з чим поки що це не пов’язуємо. Ми не маємо інформації, хто нападник. Поки ще йдуть свідчення. Слідчі будуть встановлювати. Його затримали. Буде суд, будемо з’ясовувати. Сподіваюсь, що це не з радіо пов’язано. Радіостанція працює мирно. Ми розважальна радіостанція. Ні з ким не конфліктували”, – прокоментувала Дзундза подію.

Як повідомляв ІМІ, 8 лютого в місті Калуш (Івано-Франківська область) невідомий обстріляв офіс радіостанції “Калуш ФМ”. Ніхто не постраждав.

Фото - kalushfm.com.ua

Фото - vikna.if.ua

Фото - kalushfm.com.ua

Liked the article?
Help us be even more cool!