ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція затримала чоловіка, який напав на журналістів на Чернігівщині

14.06.2019, 15:17
Фото – Стопкор

У Чернігівській області затримали чоловіка, який напав на журналістів під час публічного заходу. Про це йдеться в повідомленні поліції Чернігівщини у Facebook.

За даними "Детектора медіа", журналісти дістали ушкодження під час зустрічі колишнього заступника голови Національного банку Бориса Приходька з громадськістю.

Водночас інформаційний портал "Стоп корупції" повідомляє, що на їхню гарячу лінію надійшло повідомлення про те, що в одному з кафе в Прилуках проходять збори щодо передвиборчої агітації, тому журналісти мали перевірити інформацію щодо ймовірного підкупу. Проте роботі журналістів почав перешкоджати Олександр Чалий, якого називають "заступником штабу кандидата в депутати Бориса Приходька". Однак Центральна виборча комісія наразі не зареєструвала пана Приходька кандидатом у нардепи.

"Чоловік спершу почав виривати мікрофон у журналістки Марії Гураль, а потім почав її бити. За журналістку вступився її колега Володимир Циганов", – йдеться в повідомленні.

Після інциденту 52-річний нападник забарикадувався у себе вдома та певний час не впускав поліцію. Лише коли співробітники поліції повідомили, що проводитимуть обшук, чоловік відкрив двері.

Після затримання чоловік поскаржився на погане самопочуття і його госпіталізували. Наразі він перебуває у медичному закладі під охороною.

За фактом побиття журналістів поліція Чернігівської області відкрила кримінальне провадження частиною 2 статті 345-1 Кримінального кодексу України ("Погроза або насильство щодо журналіста").

Liked the article?
Help us be even more cool!