ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція закрила справу про перешкоджання журналістам у Кривому Розі

06.11.2018, 10:32
Фото - 1kr.ua

Криворізький відділ поліції ГУНП в Дніпропетровській області ​закрив кримінальне провадження про перешкоджання діяльності журналістів з боку співробітників КП “Муніципальна гвардія” в жовтні 2016 року. Про це повідомляє “Перший Криворізький” з посиланням на прес-службу поліції.

Як повідомила прес-служба поліції, провадження закрили, керуючись статтею 284 Кримінально-процесуального кодексу. Складу кримінального злочину правоохоронці не побачили.

Як повідомляв ІМІ, 26 жовтня 2016 року в Кривому Розі представники КП “Муніципальна гвардія” перешкоджали журналістам потрапити на сесію Криворізької міської ради. Зокрема, на сесії мала вирішуватись доля 0,24 га землі в центрі міста, яку місцева влада хотіла передати в безкоштовне та пожиттєве користування Московського патріархату. Також мали розглядатися питання проблем опалення та газопостачання, політика монополістів газопостачання та причини відсутності тепла в низці районів міста.

Криворізький ВП ГУ НП в Дніпропетровській області​ об’єднав усі заяви від місцевих журналістів, яким охорона перешкоджала потрапити на сесію міської ради, в одне провадження за статтею 171 Кримінального кодексу.

Liked the article?
Help us be even more cool!