ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція відкрила справу за фактом погроз головреду "Вежі"

12.07.2019, 15:15

12 липня слідство Вінницького відділу поліції розпочало кримінальне провадження за фактом погроз на адресу головного редактору вінницького інтернет-видання “Вежа”. Про це повідомляється на сайті ГУ Національної поліції у Вінницькій області.

“Журналіст звернувся з заявою до відділу з поліції про погрози від певних осіб  на свою адресу, які він пов’язує з професійною діяльністю. За цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками ст. 345 (1) КК України ("Погроза або насильство щодо журналіста")”, – повідомляє поліція.

Перебіг розслідування, йдеться у повідомленні, перебуває на контролі керівництва слідчого управління обласного главку поліції.

Як повідомляв ІМІ, 11 липня головний редактор вінницького інформаційного порталу “Вежа” Андрій Качор заявив, що йому та його родині, а також журналістам видання погрожують шанувальники проросійського відеоблогера Анатолія Шарія. 

Погрози почались після публікації 8 липня на сайті видання новини про спалення невідомими вінницькими активістами агітаційних матеріалів партії Шарія.

Liked the article?
Help us be even more cool!