ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція оголосила підозру зловмиснику, який напав на співробітника АП

15.03.2019, 10:49
Фото - kyiv.npu.gov.ua

Поліція оголосила підозру громадянину Вірменії у вчиненні розбійного нападу на співробітника Адміністрації президента Олександра Бухтатого, якого знайшли мертвим 14 березня. Про це повідомляється на сторінці прокуратури міста Києва у Facebook.

Під час досудового слідства встановлено, що 13 березня приблизно о 23-й годині 50 хвилин, перебуваючи на вул. Багговутівській у Києві, підозрюваний разом із ще одним зловмисником, особа якого наразі встановлюється, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння помітили раніше незнайомого їм чоловіка та вирішили вчинити на нього напад для заволодіння його особистим майном.

“Зловмисники нанесли потерпілому не менше чотирьох ударів в область голови, внаслідок чого чоловік впав на землю. Після цього заволоділи його особистими речами, а саме мобільним телефоном та банківською карткою, і втекли з місця вчинення злочину. Тіло потерпілого зранку 14 березня виявили перехожі”, - повідомляє прокуратура.

За попередніми даними, смерть чоловіка настала внаслідок хронічної ішемічної хвороби серця. Однак остаточно причину смерті буде встановлено після проведення судово-медичної експертизи.

Зараз одного з нападників затримано в порядку статті 208 КПК України та йому оголошено про підозру за ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством небезпечним для життя особи, яка зазнала нападу). У підозрюваного вилучили речовий доказ - мобільний телефон потерпілого.

Наразі готується клопотання суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Також вживаються заходи щодо встановлення особи другого нападника та його затримання.

Як повідомляв ІМІ, 14 березня в Києві було знайдено мертвим чоловіка, згодом з’ясувалося, що загиблий – головний консультант Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації Президента України Олександр Бухтатий.

Слідчі Шевченківського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ст. 115 (“Умисне вбивство”) та за ч. 2 ст. 187 (“Розбій”) Кримінального кодексу України за фактом смерті чоловіка, тіло якого було виявлено у Києві на вулиці Багговутівській біля церкви.

Liked the article?
Help us be even more cool!