ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція Київщини шукає осіб, які підпалили авто журналісту

22.02.2019, 13:07
Фото - kv.npu.gov.ua

Поліція Київської області встановлює осіб, причетних до підпалу автомобіля журналіста. Про це повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції в Київській області.

Повідомлення про загорання автівки “Ford Fiesta” на спецлінію Київщини надійшло о 5-й ранку від жителя села Ходосівка Києво-Святошинського району.

Автівка заявника, яка була припаркована на узбіччі, вогнем знищена повністю. Також згорів автомобіль, що знаходився поруч. Постраждалих немає.

Представник мас-медіа пов’язує підпал зі своєю професійною діяльністю. На його думку, таким чином йому намагаються помститися певні особи. Наразі працівники поліції перевіряють отриману інформацію. Поліція розглядає також інші версії скоєного правопорушення.

На місці події працювали рятувальники, слідчо-оперативна група Чабанівського відділення поліції. Поліцейські вилучили речові докази, які у подальшому будуть направлені на проведення відповідних експертиз.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Наразі працівники поліції проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до підпалу, з’ясовують усі обставини події.   

Як повідомляє LB.ua, про підпал свого авто повідомив журналіст Василь Крутчак.

Він звинуватив у підпалі військового прокурора Віталія Опанасенка.

“23 січня в приміщенні Печерського районного суду військовий прокурор Віталька Опанасенко (Василий Иванов) заявив, що якщо я продовжу писати в соцмережах про нього та його родичів, то він поб’є мене або спалить моє авто. Вчора 21 лютого, я написав пост про те, що підготував нову тему для “Школи корупції” і до даного посту прикріпив фото Катерини Вербило, бабусі Вітальки Опанасенка. І Віталька стримав своє слово) Сьогодні в ночі підпалили моє авто).

P.S. В організації підпалу мого автомобіля прямо звинувачую військового прокурора Віталія Опанасенка”, - написав він.

Як нагадує LB.ua, раніше Крутчак писав про те, що прокурор зареєстрований в невеликій квартирі, але фактично проживає в особняку під Києвом. Він зазначив, що особняк, як і дорогий автомобіль Infiniti FX37s, за документами належить його бабусі.

Василь Крутчак працює в команді політтехнолога Володимира Петрова разом з іншими відомими блогерами, такими як Олексій Дурнєв та Олександр Барабошко.

Прокурор Віталій Опанасенко спростував звинувачення блогера, повідомляє “Детектор медіа”.

“Те, що він звинуватив когось у вчиненні якихось дій… Я не знаю як це коментувати. Чому мені йому погрожувати? Він не перший, хто пише про мене якісь речі. Я думаю, що й не останній”, – сказав Опанасенко виданню.

На запитання, чи має він відношення до підпалу автівки, Опанасенко відповів: “Ні, я сьогодні з 6 ранку був у спортзалі. Я фізично цього не міг зробити”.

Liked the article?
Help us be even more cool!