ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція кваліфікувала напад на Укрінформ як хуліганство

01.08.2019, 10:39
Фото - ukrinform.ua

Слідчі поліції Києва Слідчі столичної поліції кваліфікували події у будівлі Укрінформу 30 липня як хуліганство. За вчинення такого правопорушення передбачено до чотирьох років позбавлення волі. Про це повідомляється на сайті Нацполіції.

Згідно з повідомленням, двох правопорушників доставили до управління поліції, де вони надали пояснення. Також працівники карного розшуку вилучили записи з камер відеоспостереження. 

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за  ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Проводиться розслідування.

Проводиться розслідування.

Як повідомляв ІМІ, раніше поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень за статтею 125 ККУ.

30 липня у Києві молодики у футболках з написами громадської організації “Традиція і порядок” зірвали пресконференцію в Укрінформі, присвячену ймовірним фальсифікаціям на окрузі №50 у Покровську на Донеччині, та розгромили пресцентр.

Інформагентство “Укрінформ” закрило пресзалу після нападу та пошкодження обладнання молодиками, та встановлює збитки.

Поліція міста Києва склала адміністративний протокол за дрібне хуліганство на осіб, які були затримані через напад на приміщення Укрінформу.

Liked the article?
Help us be even more cool!