ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Подоляк закликав не використовувати російських спікерів як ньюзмейкерів

20.04.2022, 16:30
Фото – facebook.com / victoria.strakhova / LB.ua
Фото – facebook.com / victoria.strakhova / LB.ua

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк закликав не використовувати російських спікерів як ньюзмейкерів.

Про це він заявив, коментуючи заяву речника путіна дмитра пєскова щодо переданого російською стороною “проєкту мирної угоди”, повідомляє Укрінформ.

“Мені здається, не слід використовувати тих чи інших російських спікерів як ньюзмейкерів. Набагато краще спиратися лише на офіційні повідомлення української сторони. Тому що росіяни надто часто використовують публічні заяви лише як елемент обов'язкового тиску. Навіщо їм підігрувати?” – зазначив Подоляк.

За його словами, щодо переговорного процесу Україна ще в межах стамбульського раунду передала стороні опонентів свої пропозиції щодо формульних рішень. Зокрема, щодо гарантій безпеки як забезпечення подальших ненападів на Україну.

“Російська сторона вивчила пропозиції та висловила свої зустрічні позиції. Далі наша черга вивчати, порівнювати, робити висновки. У тому числі політико-юридичного характеру”, – наголосив Подоляк.

Нагадаємо, 20 квітня прессекретар президента росії дмитро пєсков повідомив журналістам, що українській стороні в межах переговорного процесу передано проєкт документа, москва чекає на реакцію Києва.

Liked the article?
Help us be even more cool!