ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Податкова заявила, що перевіряє ТВі на вимогу слідчого райуправління МВС у Києві

13.04.2012, 13:43
Державна податкова служба у м. Києві заявляє, що позапланова податкова перевірка на телеканалі ТВі проводиться на вимогу слідчого райуправління МВС України у м. Києві, повідомляється на сайті ДПС у м. Києві.

"Держава податкова служба у м. Києві повідомляє, що на телеканалі ТВі дійсно проводиться позапланова податкова перевірка. Її проведення є виконанням законної та обов’язкової вимоги слідчого райуправління МВС України у м. Києві", - йдеться у повідомленні.

У ДПС зазначають, що Податковим кодексом України визначено, що однією із підстав для проведення перевірки є отримана податковим органом постанова слідчого, винесена відповідно до закону у кримінальних справах, що перебувають у їх провадженні. При цьому податкова звертає увагу, що отримана постанова є обов’язковою до виконання, а ухилення від її виконання тягне за собою відповідальність згідно закону.

Таким чином, зауважують у ДПС, податкова служба не може нехтувати законними вимогами слідчого та діє в межах та у спосіб, визначений законодавством України.

"Вказана перевірка проводиться за постановою слідчого з метою встановлення істини у кримінальній справі, порушеній органами прокуратури, яка розслідується слідчими, підпорядкованими МВС України. У разі недопущення до перевірки працівників органів ДПС, податківці будуть діяти, згідно вимог законодавства", - зазначили у податковій.
Нагадаємо,  13 квітня генеральний директор телеканалу ТВі Микола Княжицький заявив про тиск на телеканал з боку податкових органів та попросив МВС та Податкову службу розібратися з цими "переслідуваннями".

 
Liked the article?
Help us be even more cool!