ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Податкова запустила мобільний застосунок для користувачів

Державна податкова служба розробила інструмент для отримання електронних сервісів для громадян – застосунок "Моя податкова". Його можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS.

Про це повідомляє пресслужба установи.

"Моя податкова" – простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків з використанням платіжних систем", – зазначають у Державній податковій службі.

У розділі "Мої дані" застосунку можна отримати інформацію про адресу реєстрації та фактичне місце проживання; обʼєкти оподаткування; обовʼязок сплатити суму грошового зобовʼязання (ППР); стан розрахунків з бюджетом.  

У розділі "Послуги" доступне скерування запиту на отримання відомостей про суми виплачених доходів; подання Податкової декларації про майновий стан і доходи (податкова знижка).  

У розділі "Повідомлення" доступні квитанції, відомості з Державного реєстру фізичних осіб платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків, інформація з ДРФО про джерела / суми нарахованого доходу, утриманого та сплаченого податку та військового збору, листи контролювального органу.  

Мобільний застосунок доповнюватиметься новими можливостями відповідно до потреб платників податків.   

Liked the article?
Help us be even more cool!