ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поблизу Копенгагена знайшли руку вбитої журналістки Кім Волл

23.11.2017, 11:23
Фото - mediasapiens.ua

Біля Копенгагена поліція виявила руку, прикріплену до шматка металу у той же спосіб, що й знайдені раніше ноги шведської журналістки Кім Волл, вбитої на борту підводного човна “Наутілус”. Про це повідомила місцева міліція, повідомляє “Європейська правда” з посиланням на Jyllands-posten.dk.

Рука була знайдена у бухті Кьоге, приблизно на відстані кілометра від місця, де в жовтні були виявлені голова і ноги Волл.

У поліції заявили, що знайдений шматок тіла є лівою рукою.

Після виявлення руки водолази продовжили пошуки, однак більше нічого не знайшли.

Пошукові роботи будуть продовжені і 23 листопада.

Як повідомляв ІМІ, 11 серпня в Данії затонув найбільший приватний підводний човен “Наутілус”, на якому Кім Волл подорожувала з творцем і власником судна Петером Мадсеном. Сам Мадсен був врятований, а журналістка вважалася зниклою. Пізніше човен підняли і відбуксирували в порт Копенгагена, але на борту нікого не виявили.

Данський винахідник Петер Мадсен, підозрюваний у вбивстві шведської журналістки Кім Волл, повідомив, що вона загинула в результаті аварії на його підводному човні.

21 серпня на узбережжі поблизу Копенгагена було знайдене понівечене тіло жінки без голови і кінцівок.

23 серпня поліція повідомила, що ДНК-експертиза підтвердила, що знайдене тіло належить зниклій із субмарині журналістці Кім Волл. Поліція стверджує, що тіло без голови і кінцівок понівечили навмисно.

На початку вересня Петер Мадсен розповів, що Кім Волл померла в результаті нещасного випадку, коли її вдарила важка кришка люка на борту підводного човна. “Я втратив свою опору, і люк закрився. Кім отримала серйозне поранення, у неї була сильна кровотеча. Там, де вона впала, було дуже багато крові”, – розповів власник субмарини Петер Мадсен.

На початку жовтня правоохоронці повідомили, що у капітана підводного човна “Наутілус” Петера Мадсена, підозрюваного у вбивстві журналістки Кім Волл, знайшли на жорсткому диску фото та відео з обезголовленими жінками.

Кім Волл було 30 років, вона працювала в Нью-Йорку журналістом-фрілансером і писала для газет New York Times, Guardian, а також для журналу Vice. Журналістка готувала матеріал про Петера Мадсена і його “Наутілус”, який деякий час вважався найбільшим приватним підводним човном у світі.

На початку жовтня данська поліція повідомила, що водолази знайшли в морі голову та ноги, а також особисті речі Кім Волл. Вони знаходилися у пластикових пакетах, де також були “важкі металеві деталі”, які дозволили їм зануритися в воду. Пакети знайшли неподалік місця, де було виявлене тіло Кім Волл.

11 жовтня у Данії поліцейські водолази виявили пилу поблизу маршруту слідування підводного човна “Наутілус”, капітан якого підозрюється у вбивстві шведської журналістки Кім Волл.

В кінці жовтня данський винахідник та бізнесмен Петер Медсен зізнався, що розчленував тіло шведської журналістки Кім Волл.

Liked the article?
Help us be even more cool!