ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Побитий фотокор «Бизнеса» просить допомогти ідентифікувати нападника

09.12.2012, 23:12

Фотокореспондент видання «Бизнес» Олексій Багнюк, на якого 7 грудня під час акції Greenpeace напав невідомий, просить колег допомогти встановити особу зловмисника. Про це Багнюк розповів «Телекритиці».

Нагадаємо, 7 грудня близько 11:30 Багнюк вів фоторепортаж «зелених», які закликали ЄБРР відмовитися від фінансування ядерних реакторів. «Я перебував біля входу до приміщення банку, коли міліція та охоронці ЄБРР проходили всередину будівлі банку. Несподівано один із них, імовірно охоронець, підійшов і почав мене бити. Чому - не пояснив», - зазначив Олексій Багнюк.

За його словами, інцидент відбувся без важких травм, злегка позначившись на самопочутті фотографа.

Відразу ж після нападу Олексій Багнюк звернувся до міліції, зазначивши у заяві факт перешкоджання професійній діяльності. Він розповів, що 8 грудня його просили передзвонити до РОВД, однак фотограф вирішив відкласти це до 10 грудня, коли визначиться з позицією щодо нападу.

Нині Олексій Багнюк намагається встановити особу чоловіка, який його атакував. Про те, що нападник назвався міліціонеру як «Чупринка», як було зазначено на сайті НМПУ, журналісту нічого невідомо. Фотокор просить відгукнутися колег, які були присутні на акції і фіксували побиття на фото та відео, а, можливо, й знають прізвище чоловіка з цієї світлини:


 
Liked the article?
Help us be even more cool!