ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Playboy розірвав співпрацю з експорнозіркою через підтримку нападу ХАМАС на Ізраїль

Фото – Edward Berthelot / Getty Images
Фото – Edward Berthelot / Getty Images

Американський чоловічий журнал Playboy оголосив про розірвання співпраці з лівансько-американською знаменитістю й колишньою зіркою дорослих фільмів Мією Халіфою через її дописи в соцмережах з підтримкою атак ХАМАС на Ізраїль.

Про це повідомляє The Times of Israel з посиланням на заяву журналу.

“Протягом останніх кількох днів Мія зробила кілька огидних і неприпустимих коментарів, вітаючи напади ХАМАС на Ізраїль і вбивства невинних чоловіків, жінок і дітей”, – йдеться в заяві журналу.

У соцмережі X Мія Халіфа закликала “борців за свободу в Палестині” знімати відео горизонтально для “історичних книг”.

“Чи може хтось, будь ласка, сказати борцям за свободу в Палестині, щоб вони перевернули свої телефони й знімали горизонтальні кадри”, – написала Халіфа в Х, коли тривав напад ХАМАС.

“Я просто хочу переконатися, що є кадри у форматі 4k, на яких мої люди руйнують стіни в’язниці просто неба, яку вони вигнали з дому, щоб у нас були хороші варіанти для історичних книг, які пишуть про те, як вони звільнилися з апартеїду”, – написала вона у відповідь на критику.

Нагадаємо, 7 жовтня Ізраїль зазнав масованих ракетних ударів з боку сектору Газа. Терористи ХАМАС зайшли на територію країни, є повідомлення про захоплення заручників. Ізраїльська армія завдає авіаударів у відповідь по сектору Газа. Країна оголосила стан війни.

Liked the article?
Help us be even more cool!