ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Платіжна система Facebook Pay частково запрацювала в Україні

14.08.2020, 12:10
Фото – ixbt.com
Фото – ixbt.com

Платіжний сервіс Facebook Pay став доступним користувачам з України: він дозволяє українським користувачам робити пожертви та купувати віртуальну валюту соцмережі, повідомляє Liga.Tech.

Так, редактору видання вдалося прив'язати до сервісу банківську картку Mastercard та перерахувати гроші на збір пожертв через Facebook.

“Платіж пройшов у доларах за курсом банку. Сервіс також підтримує платіжні системи Visa і PayPal”, – йдеться в повідомленні.

Поки Facebook Pay доступний лише в десктопній версії.

Зараз через Facebook Pay можна зробити пожертви, використовуючи вбудований механізм збору грошей, та купити віртуальну валюту Facebook Stars, за допомогою якої можна буде підтримати блогерів.

Facebook Pay – єдина система онлайн-платежів для Facebook, Instagram, Messenger та WhatsApp, яку запустили в листопаді 2019 року. Вона дозволяє проводити платежі всередині сервісів компанії, під'єднавши банківську картку платіжних систем Mastercard, Visa і PayPal. Зокрема, купувати товари всередині Instagram і проводити грошові перекази всередині Messenger і WhatsApp.

Які саме опції платежів і коли стануть доступні українським користувачам Instagram, Messenger і WhatsApp, поки невідомо.

Liked the article?
Help us be even more cool!