ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Після зняття догани за побиття керівника «Лтави» його заступник написав заяву про звільнення

02.08.2016, 11:47

Стало відомо до якої згоди дійшла «Лтава» із заступником директора телеканалу В'ячеславом Кременчуцьким, який отримав догану за побиття свого керівника, повідомляє Полтавщина.

Історія конфлікту між і гендиректором телеканалу «Лтава» Євгеном Лопушинським та його заступником В'ячеславом Кременчуцьким завершилася. Сьогодні стало відомо, про що саме сторони конфлікту домовилися. За згодою сторін Кременчуцький написав заяву на звільнення з 1 серпня. Також з 1 серпня у гендиректора телеканалу Євгена Лопушинського закінчується відпустка і він повертається на своє робоче місце.

Нагадаємо, що В'ячеcлав Кременчуцький оскаржував у суді догану за побиття гендиректора телеканалу «Лтава» Євгена Лопушинського. 12 липня в Октябрському районному суді Полтави частина свідків у цій справі надали покази. Наступне судове засідання не відбулося. Як виявилося згодом, В'ячеслав Кременчуцький забрав свій позов із суду, після того, як в.о. гендиректора «Лтави» Анатолій Мішин зняв з нього догану.

Як повідомляв ІМІ, 28 квітня у Полтаві генеральний директор обласної телекомпанії «Лтава» (Полтавська філія НТКУ) Євген Лопушинський потрапив до реанімації  Полтавської районної лікарні з двома ножовими пораненнями в області серця. За попередньою інформацією, це була спроба самогубства. Лопушинський відмовився свідчити поліції про отримані ножові поранення.

Liked the article?
Help us be even more cool!