ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Після вибуху біля "Еспресо" госпіталізували ведучу телеканалу

26.10.2017, 13:14
Мирослава Барчук, фото - Фейсбук Мирослави Барчук

Після вибуху біля будівлі телеканалу “Еспресо” була госпіталізована ведуча каналу Мирослава Барчук, яка вела ефір під час вибуху та після інциденту. Про це повідомив народний депутат, засновник та ведучий каналу Микола Княжицький на своїй сторінці у Facebook.

“Наша ведуча Мирослава Барчук вела ефір перед вибухом. Після вибуху перша вийшла в прямий ефір з місця події, допомагала пораненим. У Мирослави стався серцевий напад, її госпіталізували у передінфарктному стані. Але після лікування в "Борисі" та Центрі серця діагноз інфаркт не підтвердився. Спасибі тобі, Мирослава, спасибі лікарям. Одужуй", - йдеться у повідомленні.

Сама Мирослава Барчук повідомила, що з нею все гаразд. “Друзі, зі мною все гаразд. Дякую вам!!” - написала вона у Фейсбук.

Як повідомив Громадському президент клініки “Борис” Михайло Рудуцький, Мирославу Барчук госпіталізували з підозрою на інфаркт.

“До нас також привезли пані Барчук - це журналістка телеканалу “Еспресо. Вона пережила дуже великий стрес під час вибуху. І попередньо аналізи показали, що є підозра на інфаркт. Ми робили протиінфарктні заходи, залучили фахівців інституту серця. Інфаркт, на щастя, не підтвердився. Наразі загрози життю немає, Мирослава перебуває в інституті серця”, - сказав він.

Радуцький додав, що журналістку відправлять додому, щойно її стан буде задовільним.

Як повідомляв ІМІ, увечері 25 жовтня у Києві біля будівлі телеканалу “Еспресо” стався вибух, у результаті якого поранення отримали народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук, директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

У результаті вибуху загинуло двоє осіб – особистий охоронець нардепа, 31-річний старший сержант поліції Руслан Кушнір та колишній працівник МВС 36-річний Михайло Мормиль, який проходив повз на момент вибуху.

За фактом вибуху у Києві біля телеканалу “Еспресо” відкрито кримінальне провадження за ст. 258-3 Кримінального кодексу України (теракт).

Прокуратура Києва розглядає однією з версій теракту біля будівлі телеканалу “Еспресо” замах на журналістів редакції.

Liked the article?
Help us be even more cool!