ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Після публічного розголосу Пономарьов виплатив заборгованість експрацівникам проєкту "Утро февраля"

12.01.2023, 11:17
Фото – 5.ua
Фото – 5.ua

Засновник "Утро февраля" Ілля Пономарьов після публічного розголосу виплатив заборгованість із зарплатні експрацівникам російськомовного проєкту.

Про це пише "Детектор медіа" з посиланням на ексведучого онлайн-каналу Євгена Леснова:

"Принаймні з тими, хто пішов від Пономарьова, розрахувалися", – сказав Леснов.

Через невиплату заробітної плати з онлайн-телеканалу "Утро февраля" звільнилися декілька ведучих та співробітників редакції, п'ятеро з них написали скарги до Держпраці. Також колишні працівники стверджували, що не були оформлені на роботі офіційно.

За словами експрацівників, заборгованість могла становити від місяця до двох, окремим співробітникам були винні зарплатню з вересня. Про затримування з виплатою заробітної плати співробітникам "Утро февраля" повідомляла і російська журналістка Катерина Мітрохіна, яка з вересня 2022 року працювала на посаді шеф-редакторки телеграм-каналу "Утро февраля".

Ілля Пономарьов у коментарі "Детектору медіа" пояснив, що "Утро февраля" – некомерційний проєкт, запущений на початку широкомасштабного вторгнення для протидії російській агресії в інформаційному полі. За словами Пономарьова, надходження від донорів мають нерегулярний характер, також є суттєві складнощі переказу грошей до України з-за кордону.

Liked the article?
Help us be even more cool!