ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Після обшуку ФСБ затримала журналістку "Центру" Наталію Кокоріну

13.03.2015, 12:01

Співробітники ФСБ затримали кореспондентку “Центру журналістських розслідувань” Наталію Кокоріну, в квартиру якої вранці 13 березня прийшли з обшуком. Про це повідомляє Крим.Реалії з посиланням на колег Кокоріної.

До цього співробітники ФСБ не допустили в квартиру журналістки адвоката Джеміля Темішева.

Як повідомляє “Центр”, Наталія Кокоріна вийшла з дому в супроводі чотирьох співробітників ФСБ, її посадили в машину і відвезли.

Перед цим вийшов батько журналістки Володимир Кокорін і попросив журналістів не знімати і відійти від під'їзду будинку. Він нічого не повідомив про обставини обшуку та суті справи, в рамках якої він проводився.

Журналісти та адвокат, якого, всупереч вимогам КПК України не допустили на місце проведення обшуку, направляються до управління ФСБ в Криму, куди, імовірно, могли доставити Наталю Кокоріну.

Як повідомляв ІМІ, 13 березня вранці в Сімферополі, в квартирі за місцем прописки редактора “Центру журналістських розслідувань” Наталії Кокоріної співробітники ФСБ проводять обшук. Підстави для проведення обшуку невідомі.

Також 13 березня зранку ФСБ провела обшук у квартирі автора статей і колишнього редактора “Центру журналістських розслідувань” Анни Андрієвської нібито за матеріал про волонтерів батальйону “Крим”.

Liked the article?
Help us be even more cool!