ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Підтвердилася загибель військового журналіста Дмитра Лабуткіна

21.03.2015, 16:36

Підтвердилася загибель журналіста ТРК Міноборони “Бриз”, капітана-лейтенанта Дмитра Лабуткіна. Його тіло було знайдено у Дніпропетровському морзі. Про це повідомляється на сайті видання Міністерства оборони “Флот України”.

“Офіцер, патріот, справжній громадянин своєї країни, він загинув під час боїв в Дебальцевому”, - повідомив капітан-лейтенант, редактор відділу соціальної політики редакції та видавництва газети “Флот України” Віталій Панчишин.

За його словами, Дмитро був цілеспрямованою та наполегливою людиною, під час навчання у військовому виші вирізнявся оптимізмом та дружелюбністю.

“Він був чудовим чоловіком для дружини Олександри та ніжним батьком для доньки Кіри, люблячим сином для своїх батьків, турботливим онуком, хорошим братом, вірним, надійним товаришем. Вічна пам’ять тобі, друже, ми завжди будемо тебе пам’ятати!”, - написав його товариш.

Як повідомляв ІМІ, Дмитро Лабуткін орієнтовно зник 16 лютого під Дебальцевим (Донецька область).

Невідомі надіслали дружині Лабуткіна відео шокуючого змісту, на якому демонструється військовий квиток кореспондента, тимчасову перепустку, квиток із потяга. У записі зафіксовано тіла загиблих українських військових, які перебувають обабіч залізничної колії, де, за версією авторів запису, було розстріляно екіпаж українського БТРа.

У прес-службі Міністерства оборони повідомили, що дані щодо Дмитра Лабуткіна з'ясовуються. В СБУ зазначили, що пошуки Дмитра шукають.

Нагадаємо, вихід українських військ із Дебальцевого почався 18 лютого і означився десятками загиблих і численними пораненими.

Дмитро був репортером на військовому телебаченні "Бриз" у Севастополі. Під час окупації Криму не зрадив Україну та виїхав разом із сім’єю до Одеси.

Liked the article?
Help us be even more cool!