ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Підозрюваний у підпалі “Четвертої влади” розповів як він це робив

03.08.2018, 16:00
Фото - 4vlada.com

Поліція провела в офісі редакції “Четверта влада” слідчий експеримент з чоловіком, який підозрюється у підпалі офісу видання.

За інформацією “Четвертої влади”, чоловік, який підпалив редакцію, відсидів близько 20 років у тюрмах. Перший раз сів у 20-ть. Спочатку за рекет, потім за вбивство.

Як пише видання, до редакції 47-річного підпалювача, ростом десь під 170 сантиметрів, поголеного і на голові, і на обличчі, з карими очима і носом, як і на фотороботі привели прикутим кайданками до поліцейського особливого призначення.

Під час експерименту присутні також були двоє працівників озброєних та в бронежилетах, адвокат підозрюваного, поняті, той, хто фіксує на відеокамеру і ще кілька людей в цивільному.

Як пише видання, підозрюваний розповів як все було, пригадав діалог із свідком, якого помітив на сходах і який його потім впізнав.

“Розповідає досить спокійно, без хвилювання, як старанний учень, що відповідає на запитання вчителя. Пригадує подробиці, про які не можна було довідатись зі ЗМІ, які писали про підпал. Розповідає про суміш бензину і солярки в двох 5-ти літрових пляшках в пакеті. Про одяг із секонд-хенду, який потім викинув, про обстановку в кімнаті, яку побачив, коли зайшов, інші подробиці…”, - пише видання.

На вулиці чоловік розповів, як перелазив через паркан і як йому перший раз перешкодив собака.

“Обурюється, що якби відбіг далі, то здоровий собака міг би його порвати. Також щиро обурюється, що Вова Большой і Мокрий, які йому дали це завдання, не попередили про вівчарку і казали, що собак немає. Було ще кілька спроб підпалу, але в приміщенні були люди – завданням було спалити приміщення без людей”, - пише видання.

За підпал разом з напарником, який його страхував, отримав дві тисячі доларів, та витратили дуже швидко.

Фото - "Четверта влада"

Як повідомляв ІМІ, 22 лютого у Рівному невідомий чоловік підпалив офіс редакції інформаційно-аналітичного порталу “Четверта влада”.

За фактом підпалу офісу редакції “Четверта влада” рівненська поліція розпочала досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисного знищення або пошкодження майна шляхом підпалу).

17 лютого було пограбовано хостинг-провайдер, на серверах якого було розміщено інформаційно-аналітичний портал “Четверта влада”. Це унеможливило роботу веб-сайту видання. Журналісти не виключають, що напад на провайдера може бути пов’язаний з діяльністю видання.

25 липня заступник начальника ГУНП у Рівненській області Сергій Волков повідомив, що за підпалом офісу “Четвертої влади” стоїть організована злочинна група. Матеріали журналістів не подобалися місцевому кримінальному авторитету на прізвисько “Вова Большой”.

Liked the article?
Help us be even more cool!