ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Підозрюваний у вбивстві екс-міліціонер поскаржився ГПУ на видання “Полтавщина”

06.09.2016, 10:47

Екс-оперуповноважений сектору карного розшуку Полтавського РВ ГУ МВС Анатолій Кишиченко, якого підозрюють у забитті до смерті затриманого з метою змусити до зізнання у вчиненні злочину, поскаржився на інтернет-видання “Полтавщина” в Генпрокуратуру через висвітлення ходу перебігу розслідування, повідомляє “Полтавщина”.

У заяві до ГПУ від 29 серпня підсудний стверджує, що видання висвітленням справи порушило його права та інтереси. Зокрема, що журналіст видання Віталій В’юн “фактично розкрив інформацію, яка є у матеріалах провадження, хоча сам не є будь-якою стороною у справі”.

Кишиченко вважає, що журналіст “протиправно та передчасно висвітлив події справи, яка на даний час розглядається Октябрським районним судом м. Полтава. Своїми діями, які виражені у статті “Міліціонер, який 7 років тому забив до смерті затриманого, досі не покараний” Віталій В’юн порушив мої права як громадянина України”.

Екс-міліціонер розцінив вищевказану публікацію “як психологічний тиск на нього, правоохоронну систему та судову систему в цілому”. Він попросив ГПУ “ініціювати ануляцію ліцензії інтернет-видання “Полтавщина” у зв’язку з протиправною публікацією статті” та “відстояти його права та інтереси, порушені у статті”.

На дане звернення Генеральна прокуратура відповіла заявнику, що відповідно до статті 2 Закону України “Про прокуратуру” такі прохання не належать до її компетенції.

ФОто - "Полтавщина"

Liked the article?
Help us be even more cool!