ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Підкорювачки бізнесу": на Громадському радіо стартував новий подкаст

На Громадському радіо стартував новий подкаст "Підкорювачки бізнесу", який розповідає про жінок, які відкривають підприємства і досягають успіху в бізнесі попри виклики повномасштабного вторгнення і суспільні стереотипи.

Про це йдеться на сайті радіостанції.

Це спільний проєкт Громадського радіо та громадської організації "Український центр сприяння інвестиціям та торгівлі", створений за підтримки Програми USAID "Конкурентоспроможна економіка України".

Подкаст виходитиме щосереди о 8:10, одразу після новин. А також вже з наступного тижня — на подкаст-платформах шукайте за назвою "Підкорювачки бізнесу".

У гостях Громадського радіо побувала також Ірина Титарчук – очільниця ГО "Український центр сприяння інвестиціям та торгівлі" та засновниця ініціативи Woman IN, з якою ми говорили про усі виклики сьогодення та сам проєкт.

Фото - Громадське радіо

"Концепція цього проєкту з’явилася вже дуже давно, це один із напрямків нашого великого проєкту, який підтримує USAID "Конкурентоспроможна економіка України", і він у нас триває вже більше п’яти років, і щороку ми додаємо щось нове, новий напрям. І цього року ми запропонували їм цей подкаст, тому що ми розуміли, що цю історію успіху або викликів ведення бізнесу для жінок треба підсвітити, і треба зробити таких жінок більш видимими.

20 історій жінок-підприємиць будуть лунати в ефірі Громадського радіо. Це малий і середній бізнес. Усі ми знаємо статистику, що найбільша частина ФОПів відкривається жінками і останні 2 роки, і навіть попри велику війну. І це дійсно історії малих і середніх підприємств, тих, які релокувались, які працюють, в тому числі, зараз, на територіях, які постійно обстрілюються, але попри це вони працюють, тримають свої команди, і це жінки із різних галузей економіки", – зазначила Титарчук.

Liked the article?
Help us be even more cool!