ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Підконтрольні окупантам ЗМІ поширюють фейки про підготовку ЗСУ диверсій на Донбасі – Міноборони

12.12.2019, 15:35
Фото – mil.gov.ua
Фото – mil.gov.ua

Російсько-окупаційні війська продовжують здійснювати інформаційні заходи з дискредитації Об’єднаних сил та для зриву мирних ініціатив України.

Про це розповів 12 грудня на брифінгу полковник з пресцентру Міністерства оборони України Максим Праута, повідомляється на сайті Міноборони.

“Зокрема, 11 грудня низка російських та підконтрольних окупантам ЗМІ поширили відео про виявлення “схрону з боєприпасами”, нібито закладеного українськими розвідниками на підконтрольній окупаційній адміністрації території поблизу одного з районів розведення сил (н. п. Станиця Луганська). При цьому провокаційно стверджувалось, що понад 280 мін та 32 тисячі патронів різного калібру мали бути використані нібито для проведення терористичних актів проти мирного населення”, – сказав він.

За словами Праути, очевидним є те, що приховане розміщення такої кількості боєприпасів є практично неможливим завданням для будь-якої спецслужби в нинішніх умовах жорсткого контррозвідувального режиму на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях, який забезпечується безпосередньо офіцерами ФСБ РФ.

За наявною в Головному управлінні розвідки інформацією, зазначені боєприпаси приховувалися командуванням окремих підрозділів 2 АК окупаційних військ для подальшої наживи на їхньому незаконному продажі. А так зване “МГБ ЛНР” вирішило використати зазначений факт для проведення чергової антиукраїнської інформаційної акції.

Liked the article?
Help us be even more cool!