ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Під час зіткнень в Одесі поранено журналістів. Редактору «Думская.Нет» навиліт прострелили руку (оновлено)

03.05.2014, 14:30

2 травня в Одесі, під час зіткнень прибічників Євромайдану та Антимайдану, постраждало щонайменше четверо журналістів. Про це повідомляє одеський кореспондент ІМІ.

Зокрема, головний редактор «Думская.Нет» Олег Константинов отримав поранення руки, куля пройшла навиліт. Журналісту зробили операцію в одеській лікарні, лікарі вирішили не видаляти осклоки. Також у журналіста поранено ногу та спину. Константинов був на подіях на Грецькій вулиці в Одесі як журналіст, мав при собі фотоапарат і знімав події. Як повідомляє «Думская.Нет», нині загрози життю журналіста немає.

Антон Доценко, журналіст інтернет-видання "Таймер", який висвітлював події на вул.Грецькій в Одесі, також отримав вогнепальне поранення в руку. На місці подій він працював з фото-камерою. За словами його колег, він пішов додому одразу після поранення. Як уточнив ІМІ Доценко, зараз з ним все гаразд, він вже працює. Радий, що куля не зачепила суглоб.

Анна Левченко, журналістка інтернет-видання "Таймер", яка також висвітлювала події в Одесі 2 травня отримала кілька забоїв рук і ніг. Як розповіла вона ІМІ, в неї потрапило на вулиці Дерибасівській каміння, проте вона не знаю, хто кидав. Як зазначила Анна, вона була з камерою, проте без розпізнавальних знаків, без жилета. Допомога медиків не знадобилася.

Фото - з Фейсбук Олега Константинова

 

Liked the article?
Help us be even more cool!