ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Під час виступу російського медійника Муратова на медіафорумі в Німеччині пролунав сигнал повітряної тривоги

20.06.2023, 17:50
Фото – Новая газета
Фото – Новая газета

На медіафорумі в німецькому Бонні виступ російського журналіста, головреда видання "Новая газета" Дмитра Муратова перервав сигнал повітряної тривоги.

Відповідне відео опубліковано на сторінці медіагрупи "Накипіло".

"Трохи "українського вайбу" під час Global Media Forum у Німеччині. В залі під час виступу російського журналіста звучить повітряна тривога. Дмитро Муратов, головний редактор "Нової газети", чомусь знітився та розгубився... Це просто нагадування, що там, де прийшли росіяни й звучить російська мова, завжди можуть прилетіти й російські ракети та завити сирена", – йдеться в повідомленні.

Медійники нагадали, що Муратов у листопаді 2017 року звільнився з "Нової газети", але через два роки знову очолив редакцію. Також у 2021 році він став лауреатом Нобелівської премії миру, але фінансову частину нагороди передав до російського фонду "Коло добра", заснованого президентом РФ Володимиром Путіним.

Участь Муратова була негативно сприйнята українськими делегатами форуму, але організатори вирішили, що росіянин може донести важливу інформацію про ситуацію зі свободою слова в РФ.

"Я думаю, це буде дуже цікаво, адже Муратов – відомий критик автократичного режиму. Я з нетерпінням чекаю, що він скаже про стан суспільства і ЗМІ в Росії", – цитує організаторку GMF Верицю Спасовську "Детектор медіа".

Liked the article?
Help us be even more cool!