ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Під будівлею "Інтера" зібралися активісти

05.09.2016, 11:22

Сьогодні, 5 вересня, вранці у Києві під стінами головного офісу телеканалу “Інтер” на вулиці Дмитрівській зібралися десятки активістів, які не згодні з політикою телеканалу, повідомляє LB.ua.

Будівлю телеканалу обнесли двометровим парканом, повідомив кореспондент LB.ua з місця подій. Кілька людей обписали паркан фарбою зі словами “Інтер - геть”. Поліцейські просять присутніх не порушувати правопорядок.

Як повідомляв ІМІ, 4 вересня телеканал “Інтер” заявив про напад на офіс компанії “Національні інформаційні системи”, збройний напад та постраждалих.

Директор Департаменту комунікацій в МВС України Артем Шевченко заявив, що співробітники компанії “Національні інформаційні системи” не надають правоохоронцям доступ до відео з камер спостережень.

5 серпня СБУ заявила, що перевірятиме оприлюднене в інтернеті листування співробітниці міністерства державної безпеки так званої “ДНР” Тетяни Єгорової з представниками українських телеканалів.

31 серпня СБУ повідомила, що розслідує у рамках кримінального провадження діяльність колишньої креативної продюсерки компанії “Національні інформаційні системи” (НІС), громадянки Росії Марії Столярової.

Фото - Олександр Рудоманов

 

Liked the article?
Help us be even more cool!