ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Персональні дані журналістів донецької НТКУ розмістили на сайті сепаратистів

18.10.2016, 13:17

Персональні дані трьох співробітників Донецької регіональної дирекції Національної телекомпанії України розмістили на сайті сепаратистів “Трибунал”. Про це повідомляється на сайті телеканалу “До ТеБе”.

На інтернет-ресурсі з назвою “Трибунал. Возмездие настанет” розміщені особисті фотографії співробітників, а також копії їхніх службових посвідчень.

“Я лише півтора місяці працюю на каналі і вже встигла отримати від ворога такий “почесний” статус. Це зобов᾽язує мене до ще більш плідної роботи, але, все ж, в журналістиці, а не у такій рідній для окупантів пропаганді”, – розповіла журналістка телеканалу “До ТеБе” Алевтина Гармаш.

Редакція вбачає зв᾽язок між хакерською атакою на сторінку прес-центру штабу АТО у Фейсбуці та електронну пошту та потраплянням персональних даних журналістів до списків “ДНР”. Редакція нагадує, що 5 жовтня хакери зламали сторінку прес-центру штабу АТО у Фейсбуці та електронну пошту. Прес-центр здійснює акредитацію журналістів для роботи на лінії зіткнення. Напередодні журналісти телеканалу “До ТеБе” проходили таку акредитацію.

“У нас практично всі співробітники мають акредитацію для роботи в зоні АТО. Тому ми не здивуємось, якщо до так званого трибуналу потраплю я та інші мої колеги. Але занепокоєння викликає те, що при акредитації ми здаємо ще і копії паспортів, де персональних даних значно більше, ніж у службових посвідченнях, – зазначив заступник директора виконавчого філії НТКУ “Донецька регіональна дирекція” Ілля Суздалєв.

Керівник прес-центру штабу АТО Вадим Мисик у коментарі каналу не зміг ані підтвердити, ані спростувати зв᾽язок між хакерською атакою на очолювану ним структуру та потраплянням персональних даних журналістів до списків “ДНР”.

Нагадаємо, 30 січня у Краматорську Донецької області на тротуарі біля входу в офіс телерадіокомпанії “До ТБ” була виявлена ​​граната Ф-1.

24 серпня цього ж року по вікнах редакції стріляли з травматичної зброї.

Фото - скріншот з сайтуТрибунал

Liked the article?
Help us be even more cool!