ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Перешкоджанням журналістам "Херсонських вістей" зайнялась місцева прокуратура

01.12.2015, 12:15

За фактом перешкоджання законній діяльності журналістів інтернет-видання “Херсонські вісті” відкрито кримінальне провадження, яке розслідує прокуратура Чаплинського району Херсонської області. Про це 30 листопада виданню повідомив радник міністра інформаційної політики Сергій Костинський.

Як зазначив радник міністра, він особисто тримає на контролі цю справу, тому простежить, щоб вона була розслідувана, а винні покарані.

Як пише видання, співробітники Чаплинської районної прокуратури 30 листопада повідомили про розслідування та запросили на допит учасників конфлікту.

Як повідомляв ІМІ, 21 листопада на місці обвалення електроопор у Чаплинці Херсонської області учасники блокади Криму перешкоджали висвітлювали конфлікт журналістам “Херсонських вістей”. Зокрема, учасники акції штовхали журналістку Лінду Метцгер та забороняли вести відеозйомку оператору видання Олексію Ставицькому.

Журналісти звернулися з відповідною заявою в поліцію.

21 листопада на місці обвалення електроопор у Чаплинці Херсонської області між учасниками блокади, що перешкоджали початку ремонтних робіт, і правоохоронними органами стався конфлікт. Виникла невелика бійка.

20 листопада на території Херсонської області у результаті вибуху, ймовірно, від протитанкових мін, зруйновані дві залізобетонні опори та пошкоджені ще дві опори високовольтних ліній електропередач, якими йде електропостачання до Криму.

Liked the article?
Help us be even more cool!