ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Пенітенціарна служба заявила, що у фільмі про Лук'янівске СІЗО був фотомонтаж

13.04.2012, 01:09
Голова Державної пенітенціарної служби України Олександр Лісіцков заявив, що у фільмі Костянтина Усова про Лук'янівске СІЗО мав місце фотомонтаж. Про це він заявив, виступаючи у Верховній Раді, передає “Українська правда”.

"Проведені розслідування. Ті факти, що представлені суспільству, вони не підтверджуються. Перевірка продовжується. У тому числі перевірка проводиться прокуратурою і центральним апаратом пенітенціарної служби", - заявив він.

Також він заявив, що в Лук'янівському СІЗО у підслідних "вилучили певні електронні носії".

"На сьогодні ми бачимо, що відбувся певний фотомонтаж", - заявив Лісіцков.

Лісіцков попросив дочекатися висновків Генпрокуратури.

Нагадаємо, прокуратура міста Києва порушила кримінальну справу за фактом службової недбалості посадових осіб Київського слідчого ізолятора за ч. 1 ст. 367 КК України.

Прокурор міста Києва Анатолій Мельник доручив провести перевірку фактів, наведених у телепередачах "Знак оклику" на телеканалі TВi 26 березня та 2 квітня щодо порушень конституційних прав громадян, які утримуються у Київському слідчому ізоляторі.

2 квітня на телеканалі ТВі у програмі “Знак оклику” вийшов сюжет Костянтина Усова, в якому показано справжній побут в'язнів Лук'янівського СІЗО.
Liked the article?
Help us be even more cool!