ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Печерський суд спростовує заяву про дозвіл на обшуки у Шустера

14.11.2016, 13:05

Печерський районний суд Києва заявив, що в провадженні суду клопотань органів досудового розслідування чи прокурора про надання обшуку, що стосуються ведучого Савіка Шустера, не перебувало. Про це повідомляється на сторінці прес-служби Печерського райсуду у Facebook.

“02 листопада 2016 року слідчим суддею Печерського районного суду м. Києва Карабанем В.М. у відкритому судовому засіданні були розглянуті клопотання прокурора щодо надання тимчасового доступу до речей та документів, які перебувають у володінні кіпрських компаній та банку Республіки Кіпр, які стосуються надання або повернення фінансового кредиту наданого Савіку Шустеру за договором позики (копії документів). Таким чином, в провадженні суду клопотань органів досудового розслідування чи прокурора про надання обшуку, що стосуються Савіка Шустера не перебувало”, - повідомила прес-служба суду.

11 листопада генеральний директор каналу “3S.tv” Павло Єлізаров на своїй сторінці в Фейсбук заявив, що Печерський районний суд Києва в закритому судовому засіданні ухвалив обшукати житло і студію ведучого ток-шоу “Шустер LIVE” Савіка Шустера.

Фото - LB.ua

Liked the article?
Help us be even more cool!