ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Печерський суд повторно розгляне клопотання ГПУ про доступ до даних з телефону Бердинських

02.11.2018, 16:05

12 листопада у Печерському районному суді Києва має відбутися повторний розгляд клопотання Генеральної прокуратури України щодо доступу до телефонних даних журналістки видання "Новое время" Христини Бердинських. Про це вона повідомила “Детектору медіа”.

“Наступне засідання буде 12 листопада о 16.00. Суддя – Володимир Карабань. Справу почнуть розглядати із самого початку”, – повідомила журналістка.

Як повідомляв ІМІ, 27 серпня Печерський районний суд Києва дозволив Генеральній прокуратурі доступ до дзвінків та смс-повідомлень журналістки та головного редактора програми розслідувань “Схеми” Наталії Седлецької у справі про можливе розголошення державної таємниці і даних досудового розслідування директором Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артемом Ситником.

5 вересня журналістка “Нового времени” Христина Бердинських повідомила, що суд надав Генеральній прокуратурі України доступ до інформації і з її телефону.

26 вересня Апеляційний суд Києва скерував на повторний розгляд у суд першої інстанції клопотання Генеральної прокуратури про доступ до даних із телефону журналістки видання “Новое время” Христини Бердинських.

Liked the article?
Help us be even more cool!