ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Пашинський подав судовий позов до "Нового времени"

18.04.2018, 16:00

Голова Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський подав позов про захист честі, гідності та спростування недостовірної інформації проти ТОВ “Видавничий дім Медіа-ДК”. Відповідне позовне провадження надійшло до Подільського райсуду Києва 17 квітня, йдеться на сайті суду, повідомляє “Українська правда”.

Розглядатиме позов суддя Тетяна Войтенко.

Як повідомляв ІМІ, 12 квітня головний редактор журналу “Новое время” Віталій Сич заявив про погрози на адресу редакції з боку фігурантів статті “Служили два товариші” про корупційні схеми високопосадовців в оборонній сфері. Зокрема, заявив про погрози з боку голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони і екс-голови Укроборонпрому Сергія Пашинського.

Сергій Пашинський на своїй сторінці у Facebook написав, що з повагою ставиться до професійної роботи журналістів і ніколи б не дозволив собі погрози.

13 квітня державний концерн “Укроборонпром” заявив, що вирішив судитися з виданням “Новое время” через публікацію про зловживання в оборонній сфері.

18 квітня Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони планував розглянути факти корупції під час закупівлі військової техніки та обладнання, які були оприлюднені в журналі “Новое время” 5 квітня 2018 року.

Liked the article?
Help us be even more cool!