ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Пашинський просить ГПУ перевірити інформацію, яку про нього поширив "Інтер"

29.04.2015, 12:57

Народний депутат від фракції "Народний фронт" Сергій Пашинський просить Генеральну прокуратуру перевірити інформацію, поширену в ефірі телеканалу "Інтер" про нібито його причетність до продажу арештованого палива, яке належало підприємствам бізнесмена Сергія Курченка. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу партії "Народний фронт".

“Я, як громадянин України, маю право на захист свого чесного імені та ділової репутації. Підкреслюю, що жодне слово щодо мого прізвища, яке було оприлюднене під час трансляції зазначених телепрограм, не відповідає дійсності”, - сказав Пашинський.

Також він зазначив, що будь-яке повідомлення про злочин повинно ретельно перевірятися компетентними органами. “Разом з тим, інформація повинна подаватися об'єктивно, ґрунтуючись на фактах. Замість цього телеканал “Інтер” звернувся до класичних маніпуляцій, які застосовуються в інформаційних війнах олігархічних телеканалів проти їхніх політичних супротивників”, - висловив думку депутат.

За словами Пашинського, у разі підтвердження оприлюдненої інформації всі винні мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності. “В іншому випадку - телеканал “Інтер” має публічно вибачитися і спростувати недостовірну інформацію”, - підкреслив він.

Liked the article?
Help us be even more cool!