ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Парубій сподівається підписати санкції щодо "112 Україна" та NewsOne цього тижня

16.10.2018, 14:51

Голова Верховної Ради Андрій Парубій розраховує, що підписання проекту постанови про санкції проти телеканалів “112 Україна” та NewsOne буде розблоковане вже цього тижня. Про це спікер сказав під час погоджувальної ради 16 жовтня, повідомляє Укрінформ.

“Щодо проекту постанови про санкції, ви знаєте, що було внесено проект постанови про її відхилення, і я чекаю рішення регламентного комітету, що має її розглянути - невідкладно. Як тільки регламентний комітет її розгляне згідно з законом, я винесу це на розгляд Верховної Ради України. Я впевнений, це буде цього тижня, і сподіваюся, це буде якомога швидше”, - сказав Парубій.

На цьому голова парламенту акцентував у відповідь на заяву голови фракції “Народного фронту” Максима Бурбака щодо необхідності розблокувати підписання проекту постанови про санкції проти цих телеканалів.

“Агентів агресора треба нейтралізувати, а канали їх фінансування назавжди позакривати. “Народний фронт” полягає на санкціях проти ЗМІ, які заперечують факт російської агресії та транслюють кремлівські темники. Ми вимагаємо якнайшвидшого розгляду відповідних законопроектів, насамперед треба розблокувати підписання Головою Верховної Ради постанови про санкції проти ворожих каналів”, - зауважив Бурбак.

Як повідомляв ІМІ, 4 жовтня Верховна Рада ухвалила постанову, в якій пропонує Раді національної безпеки та оборони ввести санкції щодо компаній, які входять до структури власності телеканалів “112 Україна” і NewsOne.

Група народних депутатів зареєструвала цю постанову щодо двох телеканалів у відповідь на петицію щодо “припинення антиукраїнської діяльності телеканалів “112 Україна” та NewsOne.

Liked the article?
Help us be even more cool!