ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Партія регіонів сплачує за піар першого заступника Генпрокурора

30.03.2012, 01:14
Партія регіонів найняла та сплачувала послуги PR-компанії для промоушена першого заступника Генерального прокурора України Рената Кузьміна у британських ЗМІ, йдеться у розслідуванні “Української правди”.

Як пише видання, це підтверджується з листів британського відділення компанії Burson-Marsteller UK у Лондоні на адресу редакцій декількох ЗМІ, текст яких має “Українська правда”.

Так, компанія Burson-Marsteller розміщувала інтерв’ю Кузьміна у британських ЗМІ.

Співробітництво з Партією регіонів підтвердив також керівних східноєвропейського відділення Burson-Marsteller у Брюсселі у своєму листі на адресу УП.

За результатами співпраці вийшло як мінімум два інтерв'ю Кузьміна у Associated press та в українській службі BBC, зазначається у розслідуванні УП.

У своєму листі співробітниця Burson-Marsteller Великобританії пропонувала журналістам зустрітися з Ренатом Кузьміним в Лондоні і навіть обіцяла виділити для цього "деякий час в його розпорядку дня". Згідно листа, Кузьмін приїжджає до Лондона, щоб "встановити істину" у світлі останніх повідомлень у справі Юлії Тимошенко". "Якщо це представляє для вас інтерес, пан Кузьмін зможе обговорити судову систему України, а також кримінальні справи Тимошенко і Луценка", - йдеться у листі.

За інформацією УП, штаб-квартири обох редакцій отримували листи Burson-Marsteller UK.

Крім Кузьміна, Партія регіонів через компанію Burson-Marsteller піарила також кількох своїх депутатів. Так, у листі до британських журналістів співробітниця компанії запропонувала організувати інтерв'ю з чотирма українськими спікерами. Зокрема, вона обіцяла сприяти зустрічі з лідером фракції Партії регіонів Олександром Єфремовим, народними депутатами Іриною Бережною та Володимиром Олійником і з уповноваженим Верховної Ради з прав людини Ніною Карпачовою. Британським журналістам пропонувалося поговорити про особливості нової редакції Кримінально-процесуального кодексу України.

У зв’язку з цим, "Українська правда" направила відповідні запити голові Партії регіонів Миколі Азарову, керівнику фракції ПР Олександру Єфремову. Крім того, видання звернулося до Рената Кузьміна та Ніни Карпачової з проханням прокоментувати співробітництво з компанією Burson-Marsteller.
 
Liked the article?
Help us be even more cool!