ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Пантелеймонов звільнився з НТКУ

17.04.2014, 13:49

Генеральний директор Національної телекомпанії підписав заяву на звільнення за власним бажанням заступника гендиректора, екс-керівника НТКУ, Олександра Пантелеймонова. Цю інформацію «Телекритиці»  підтвердив Зураб Аласанія.

За словами гендиректора, у нього тепер чотири заступники. Двоє з них були працівниками НТКУ: Вікторія Романова (яка й була на цій посаді), Анна Бичок (відповідатиме за фінансову діяльність компанії). Двоє заступників - це новопризначені Олександр Лієв (перший заступник) та Дарія Юровська.

Також серед керівників каналу залишилися головний продюсер каналу Ілля Ноябрьов та головний редактор Христина Стебельська.

Нагадаємо, з Національної телекомпанії звільнився заступник генерального директора Юрій Романчук та заступник генерального директора з виробничого напряму Людмила Писанко. Всі інші заступники (їх загалом було дев'ять) написали заяви на звільнення.

Зураб Аласанія очолив НТКУ 25 березня, коли Кабмін призначив його генеральним директором компанії.

18 березня народні депутати від ВО "Свобода" змусили тимчасово виконуючого обов'язки президента НТКУ Олександра Пантелеймонова написати заяву про звільнення. Депутат від "Свободи" Ігор Мірошниченко називав керівника НТКУ "москалюкою" і звинувачував його постійній брехні на каналі ід час Майдану. Згодом Пантелеймонов відкликав заяву про звільнення.

10 квітня Комісія з журналістської етики оголосила громадський осуд Першому національному за роботу під час Євромайдану. Тоді телекомпанію очолював Олександр Пантелеймонов.

Liked the article?
Help us be even more cool!