ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Паломниця Марченко каже, що виїхала з України, бо їхала до путініста Баскова

15.04.2022, 15:09
Фото – Детектор медіа
Фото – Детектор медіа

Ведуча, дружина народного депутата Віктора Медведчука Оксана Марченко розповіла, що виїхала з України для знімання інтерв'ю з російським співаком Миколою Басковим.

Про це вона сказала 15 квітня на пресконференції в Москві.

“Я приїхала 18 лютого на територію Білорусі, тому що я закінчувала роботу над другим сезоном проєкту “Паломниця”, який виходить на телеканалі “Спас”. […] Для другого сезону не вистачало декількох інтерв'ю. І одне з них з Миколою Басковим у фільмі, присвяченому святому Спиридону Тримифунтському. Цю серію присвячено паломництву на Корфу. За місяць Микола призначив мені інтерв'ю на 22 лютого. Тому знайти для себе інше пояснення, окрім як реальне виконання своїх службових обов'язків – тому що я служу людям, – я не збираюся, це те що я мала робити”, – розповіла Марченко. 

Також вона сказала, що “розуміла дедалі більшу небезпеку для Віктора і повертатися не було жодного сенсу, тим більше тут залишалися мої діти”.

Нагадаємо, раніше медіа повідомили, що Оксана Марченко виїхала автомобілем до Білорусі 18 лютого. 

Віктор Медведчук перебував під домашнім арештом, але перед початком широкомасштабного вторгнення зник і переховувався. За даними УП, у правоохоронців була інформація, що підозрюваний залишив свій маєток орієнтовно 24 лютого, вимкнув телефони й відтоді не виходив на зв'язок. 18 березня 2022 року Личаківський районний суд Львова обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою Віктору Медведчуку.

Віктора Медведчука підозрюють у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації. 

СБУ затримала Медведчука 12 квітня. А 13 квітня Личаківський районний суд Львова заарештував ще 154 об’єкти рухомого і нерухомого майна народного депутата Віктора Медведчука та його дружини Оксани Марченко. 

Микола Басков – російський співак. У 2014 році підтримав окупаційну політику Путіна щодо окупації Криму. 

Підтримав повномасштабне вторгнення рф до України, яке сталося 24 лютого 2022 року. 

7 березня Офіс генпрокурора повідомив про підозру Баскову за пропаганду війни на території України, а суд ухвалив рішення про його арешт.

Liked the article?
Help us be even more cool!