ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Краматорську звільнили захоплену телевежу та відключили російські канали

18.04.2014, 11:29

Співробітники Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення спільно зі Службою безпеки України змогли відключити мовлення російських каналів в Краматорську, озброєні проросійські активісти покинули об'єкт. Про це Інтерфакс-Україна повідомили в концерні.

"Працівники Концерну РРТ спільно з СБУ відключили мовлення російських каналів в Краматорську. Після чого невідомі озброєні особи залишили захоплений об'єкт", - повідомили в КРРТ.

Нагадаємо, 17 квітня озброєні особи захопили об'єкт в Краматорську, який належить КРРТ, почали встановлювати там супутникове обладнання для прийому російських каналів і відключали мовлення українських каналів.

17 квітня в Краматорську, с.Ясногоровка, вул.Кірова, 699 на територію об'єкта Концерну РРТ проникли 10 озброєних людей, які зосередилися по периметру і отримали доступ до обладнання.

Згодом вони почали завезення свого супутникового обладнання для прийому російських каналів і його установку, паралельно відключаючи українські.

Даний радіотелевізійний передавальний центр здійснює роздачу телевізійного сигналу на Слов'янськ, Краматорськ, Горлівку і Макіївку.

Liked the article?
Help us be even more cool!