ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Основним викликом для Youtube є дезінформація – президентка компанії

24.01.2020, 12:15
Фото – Укрінформ
Фото – Укрінформ

Дезінформація в мережі Youtube є основним викликом, з яким бореться сьогодні компанія, і ставка тут робиться на правдивість та аналітичну роботу щодо видалення неправдивого контенту. Про це заявила президентка компанії Youtube Сюзан Войджицкі під час дискусії про загрози у вебпросторі в межах Всесвітнього економічного форуму в Давосі, повідомляє Укрінформ.

“Ми дуже зосереджені на виклику, яким є дезінформація. Ми фокусуємося на відповідальності за контент (який розміщується на платформі Youtube. – Ред.), що є нашим основним пріоритетом упродовж останніх кількох років”, – підкреслила Войджицкі.

Зокрема, вона зазначила, що у своїй роботі спеціалісти компанії звертають особливу увагу на авторитет і репутацію осіб, які розміщують на платформі інформацію. Водночас якщо вона є суспільно важливою, то ці користувачі повинні мати довгу історію розміщення адекватної інформації в Youtube.

За її словами, розміщене відео також має бути правдивим. Якщо є сумніви в поданій інформації, то спеціалісти компанії перевіряють її правдивість, наприклад у вікіпедії.

Іншим дуже важливим питанням Войджицкі назвала боротьбу за те, щоб усі коментарі були від легально зареєстрованих людей.

Liked the article?
Help us be even more cool!