ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Опозиційний харківський телеканал АТН почав транслювати новини через Чорноморську ТРК

11.05.2012, 03:54
Чорноморська телерадіокомпанія розпочала трансляцію новин опозиційної харківської телекомпанії "АТН" на території Криму, а також Києва й низки інших міст України.
Про це розповів на зустрічі з журналістами директор ТОВ "Телекомпанія "АТН", заслужений журналіст України Олег Юхт, повідомляє Укрінформ.
"У Харкові нам не дають передати сигнал на власний передавач. Але ми маємо у своєму розпорядженні технічну можливість передати сигнал у будь-яку іншу точку світу", - зазначив Юхт.
За його словами, Чорноморська ТРК віщає через супутник, тому харківські новини вранці й увечері можна побачити не тільки в Україні, у тому числі, у Харкові, а й в Європі. Крім того, програму Чорноморської ТРК можна додати до списку каналів кабельного телебачення.
Свій власний ефір, зауважив Юхт, телекомпанія "АТН" відстоює у судах. Зокрема, Харківський апеляційний господарський суд задовольнив позов "АТН" про захист честі й достоїнства проти програми "Експертиза", яка на низці місцевих каналів розповсюджувала неправдиву інформацію про діяльність телекомпанії. Зараз подано апеляцію на постанову окружного адміністративного суду міста Києва за позовом про поновлення подачі телевізійного сигналу.
Нагадаємо, у вересні 2011 року три харківських канали, відомих як опозиційні - "Фора", "Право-А/ТВК", "Телекомпанія "АТН" - були примусово відключені від ефіру. Мер Харкова Геннадій Кернес тоді ж пояснив журналістам, що справа у господарських спорах між співвласниками каналів. Пікет прихильників "АТН" передав Г.Кернесу символічну труну для свободи слова. Міжнародні організації "Репортери без кордонів", "Стоп, цензура", правління Харківської обласної організації НСЖУ виступили на захист відключених телеканалів.
Liked the article?
Help us be even more cool!