ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Опозиційна газета «Високий замок» стала офіційним виданням Львівської ОДА

08.02.2013, 04:07
Газету «Високий замок» визначено офіційним друкованим виданням Львівської ОДА на 2013 рік. Про це йдеться у розпорядженні голови ЛОДА Михайла Костюка від 4 лютого, оприлюдненому на сайті обласної держадміністрації, повідомляє ZIK.

«Визначити газету «Високий Замок» офіційним друкованим виданням обласної державної адміністрації на 2013 рік», – сказано у розпорядженні.

Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА спільно зі структурними підрозділами апарату ОДА доручено забезпечити подання актів ЛОДА редакції газети «Високий Замок» для їх офіційного опублікування.

Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЛОДА доручено забезпечити фінансування офіційного опублікування актів ОДА в газеті «Високий Замок».

Як зазначає видання, газета «Високий замок» позиціонує себе як поопозиційне видання. На його сторінках часто міститься критика чиної влади на чолі з президентом Януковичем.

До 2006 року головним редактором газети «Високий замок», головою правління ЗАТ «Видавничий дім «Високий Замок» був нині депутат від ОО «Батьківщина» Степан Курпіль. На сьогодні головним редактором газети є його дружина Наталія Балюк.

Нагадаємо, офіційним друкованим виданням Львівської ОДА на 2012 рік було визначено «Львівську газету».

Liked the article?
Help us be even more cool!