ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Омбудсмен проти пропозиції РФ відвідати Сенцова після 22 червня

14.06.2018, 14:42

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова на переговорах в Росії наполягає на відвідуванні засудженого Олега Сенцова найближчим часом і проти пропозиції здійснити до нього візит після 22 червня. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу Омбудсмена.

“Питання з візитом до Олега Сенцова залишається відкритим. Ми наполягаємо на якомога швидшій поїздці до міста Лабитнангі (Тюменська область), де тримається Олег, а Росія пропонує можливу дату візиту після 22 червня. Нас це категорично не влаштовує! Ми будемо далі наполягати на тому, щоб ми поїхали туди найближчими днями”, - зазначила Людмила Денісова.

За її словами, російська сторона запропонувала їй здійснити перший візит до міста Омська 16 червня.

Сьогодні в ефірі телеканалу “112 Україна” український омбудсмен розповіла: “Ми надали свій план зустрічей з нашими ув'язненими. Це наш план зустрічей. Поки що вони його обговорюють. Ніякої як такої дорожньої карти немає, є наша заявка на те, як, коли і кого ми хочемо відвідати. Поки що це питання і обговорюється”.

За інформацією прес-служби уповноваженого Верховної Ради з прав людини, ці питання обговорювалися 14 червня в Москві в офісі російського омбудсмена. Сторони обговорили деталі поїздки Денісової і можливість її візитів до політв'язнів - громадян України, яких тримають у неволі в Росії.

Liked the article?
Help us be even more cool!