ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ольга Герасим’юк перехворіла на COVID-19

22.09.2020, 12:15
Фото – nrada.gov.ua
Фото – nrada.gov.ua

Голова Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Ольга Герасим’юк перехворіла на COVID-19. Про це вона розповіла в інтерв'ю Радіо Свобода.

Де саме інфікувалася, вона не знає. Каже, що дотримувалася всіх рекомендацій ідеально й “усе одно це з нею сталося”.

“Якщо хтось запитає, як це зі мною сталося, я відповім, що не знаю. Бо для того, щоб обмежити будь-які можливості інфікуватися, я зі своїми колегами в Національній раді зробили все. Ми повністю забезпечили соціальну дистанцію, роботу онлайн, організували все так, щоб наші ліцензіати могли тільки до дверей підійти й отримати документи чи подати. Словом, я дотримувалась усього ідеально, і все одно це зі мною сталося”, – розповіла вона.

“Коли ти лежиш, наче розчавлений, тобі просто дуже погано. Настільки погано, що ти розумієш, що краще, аби це закінчилося швидше. Саме такі думки в мене були. Особливо вночі. Ліків ніяких від цієї хвороби немає. І коли ти лежиш у такому стані, ти розумієш, що ти не можеш випити пігулку, щоб тобі не боліло, чи щоб ти якось реанімувався”, – зазначила Герасим’юк.​

За її словами, коли вона дізналася про свій діагноз, то всіх повідомила про це і попросила, щоб усі стежили за своїм станом.

“У себе вдома я закрилася в кімнаті. Забрала туди всі книжки, які думала, що прочитаю. Але, скажу чесно, було не до того. Хоча в цей час я все ж трохи працювала. Звичайно, я взяла лікарняний. Але операційну роботу я все ж здійснювала через комп’ютер, спілкувалася в Zoom і таке інше. Це вимагало дуже великих зусиль. Після якогось сеансу розмови я вже просто падала, бо вже не було сил”, – розповіла голова Нацради.

За два тижні Герасим’юк одужала та поїхала у відпустку до Одеси.

“Скажу чесно, ці два тижні багато змінили в мені, хоча здавалося б я вже бачила дуже багато у своєму житті й можна було б уже заспокоїтись і сказати, що я вже повністю сформована. Мабуть, ці ризики й виклики послав нам Бог, щоб ми зупинилися нарешті й людство припинило саме себе зжирати. Цей меседж я почула”, – розповіла Ольга Герасим’юк.

Liked the article?
Help us be even more cool!