ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сенцову вручили премію Ukrainian ID Award

22.10.2019, 10:05
Фото – Крим.Реалії
Фото – Крим.Реалії

Колишньому українському в'язневі Кремля, режисерові Олегу Сенцову вручили міжнародну нагороду Ukrainian ID Awards, "за незламну силу в боротьбі за ідеали свободи". Про це повідомляє Крим.Реалії.

Олег Сенцов, отримавши нагороду, закликав не забувати про інших українських політв'язнів.

"100 чоловік у Росії, більшість із яких – кримські татари, і 227 осіб у тюрмах Донбасу. І це як мінімум, можливо більше. Путін звільнив наймедійніших, найвідоміших, щоб на нього це перестало тиснути. Я хочу, щоб ми продовжили всі разом тиснути, поки він не віддасть усіх. Дякую", – сказав він.

Олег Сенцов став першим лауреатом премії Ukrainian ID Awards, яка була заснована в 2018 році з ініціативи громадянського суспільства під егідою Фонду гуманітарної розвитку України.

Ukrainian ID Awards щорічно вручається в Каневі на Тарасовій горі під час спеціальної урочистої церемонії Міжнародного економіко-гуманітарного форуму Ukrainian ID. Премією Ukrainian ID Awards мали намір щорічно відзначати лауреатів, які зробили значний внесок у розвиток економіки, гуманізацію суспільства і примноження культурного капіталу.

Liked the article?
Help us be even more cool!