ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупанти в Луганську створюють "центр" для посилення мілітаризації молоді

В окупованому Луганську на базі одного з корпусів Луганського коледжу автосервісу імені Олександра Гізая росіяни відкриють філію "Центру військово-спортивної підготовки "Воин".

Про це повідомляє підконтрольний незаконному збройному формуванню "ЛНР" сайт ЛИЦ.

Окупанти до літа планують зробити в приміщеннях ремонт. У "центрі" працюватимуть "досвідчені інструктори", а основною аудиторією, за задумом окупантів, буде молодь віком 14–35 років. Її навчатимуть за вісьмома військовими напрямами. Про які саме напрями йдеться, окупанти не вказують.

Такі самі "центри військової підготовки" відкрились у 12 суб'єктах РФ. Серед їхніх засновників пропагандисти зазначають і російського президента Володимира Путіна.

Як повідомляв ІМІ, росіяни привезли з Тюмені вчителів російської до окупованого Сорокиного (Луганська область). В українському підпіллі пояснили: окупанти мають дефіцит "педагогів" саме з мови та історії, адже саме ці предмети є найважливішими в політиці зміни самоідентифікації українських дітей.

Крім того, окупаційні адміністрації на захоплених територіях України отримали вказівку з Кремля збільшити кількість місцевих дітей, дотичних до пропагандистських програм. Росіяни залучають дітей з першого класу, починаючи з конкурсу малюнків на пропагандистську тематику.

Liked the article?
Help us be even more cool!