ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупанти привезли на ЗАЕС пропагандистів та іноземних журналістів – ЗМІ

08.03.2023, 15:14
Фото – Медіацентр Енергодар
Фото – Медіацентр Енергодар

Російські окупанти змінили вивіску на ЗАЕС та привезли на станцію пропагандистів. Про це повідомляє місцеве видання Медіацентр Енергодар.

Як уточнює видання, пропагандистів та іноземних журналістів росіяни привезли 6 березня – для знімання пропагандистських сюжетів.

"Як видно з численних фото та відео, оприлюднених ворожими медіаресурсами, екскурсію по території та окремих приміщеннях та об’єктах станції для пропагандистів провели радник генерального директора концерну “росенергоатом” ренат карчаа та місцеві колаборанти", – йдеться в повідомленні.

На одному зі знімків у кадр потрапив адмінкорпус станції, на якому окупанти замінили вивіску: замість “ЗАЕС” тепер там з’явився напис російською “Запорожская АЭС”. Також загарбники прибрали логотип Енергоатому.

Зазначимо, що, відповідно до українського законодавства, пункти пропуску на тій ділянці українсько-російському кордону, яка пролягає на окупованих територіях, не працюють. Також їх закрито в Криму. Потрапити легально на окуповані території можна лише з боку підконтрольної Україні території, маючи відповідний дозвіл.

Liked the article?
Help us be even more cool!