ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупанти проведуть "міжнародний фестиваль" на Луганщині, щоб посилити пропаганду у світі, – ЦНС

Російські окупанти анонсували проведення на окупованих територіях Луганської області "Міжнародного фестивалю молоді". Захід заплановано на 2024 рік.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За даними центру, це буде лише одна з регіональних точок проведення пропагандистського заходу Москви. "Міжнародність" фестивалю забезпечать російські агенти впливу й люди, яких "Россотрудничество" вербує у всьому світі.

"Всього планують набрати посіпак зі 180 країн. На Луганщину привезуть маргіналів із 40 країн, натомість окупаційна адміністрація підготувала 150 колаборантів з молоді для участі у фестивалі", – зазначають у Центрі національного спротиву.

Отже, йдеться в повідомленні, цей "фестиваль" – один із заходів культурного впливу, який Москва "продаватиме" власному населенню як підтримку світу своєї нацистської політики на противагу голосуванням в ООН і міжнародній ізоляції.

"Зауважимо, що перелік учасників “фестивалю” буде оприлюднений, як тільки стане відомим. Кожен учасник буде нести відповідальність за виправдання агресії", – додали в ЦНС.

Liked the article?
Help us be even more cool!