ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупанти почали транслювати російські канали в Мелітополі

04.03.2022, 15:03
Мелітопольска телевежа. Фото: вікіпедія
Мелітопольска телевежа. Фото: вікіпедія

Російські військові, які раніше захопили телевежу, почали трансляцію російських телеканалів у Мелітополі. Про це інформує Запорізька обласна військова адміністрація.

Вона посилається на міську раду Мелітополя та джерела в Службі безпеки України

“Джерела СБУ повідомляють, що окупанти встановили своє обладнання на телевежі Мелітополя та почали трансляцію російських телеканалів”, – додає керівник ОВА Олександр Старух.

Інформацію про трансляцію російських каналів у місті ІМІ підтвердили місцеві мешканці.

Оновлено о 17:50: Державна служба спеціального зв'язку уточнила, що трансляція російських каналів здійснюється не з мелітопольської телевежі, а за допомогою іншого передавача.

"Жоден цифровий телевізійний передавач на телевежі в Мелітополі наразі не працює. Телемовлення в Мелітополі здійснюється за допомогою розташованого за межами телевежі аналогового передавача, до якого Концерн радіомовлення, радіозв'язку і телебачення не має ніякого відношення", — ідеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, російські війська захопили телевежу в Мелітополі 28 лютого.

Крім того, окупанти захопили студію телебачення та телецентр у Херсоні та відімкнули телевізійний сигнал українського телебачення. 4 березня стало відомо, що в Херсоні через приставку Т2 окупанти почали транслювати 24 російські телеканали та три радіоканали.

Нагадаємо, ІМІ веде хроніку медійних злочинів Росії проти України з моменту повномасштабного вторгнення, яке почалося 24 лютого.

Liked the article?
Help us be even more cool!