ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Окупанти хочуть назвати вулицю Мелітополя іменем загиблої пропагандистки Дугіної

24.03.2023, 13:52
Фото – AFP
Фото – AFP

Російські окупанти хочуть назвати іменем загиблої російської пропагандистки Дар’ї Дугіної вулицю в захопленому Мелітополі (Запорізька область), і видають, що таку ініціативу нібито підтримали місцеві жителі.

Це випливає з повідомлення російського державного пропагандистського медіа ТАСС, яке посилається на “Общественную палату РФ”.

За  даними пропагандистського медіа, нібито жителі Мелітополя “підтримали ініціативу” “Общественной палаты РФ” назвати одну з вулиць міста іменем Дугіної.

Щодо того, як саме жителі Мелітополя підтримали цю ініціативу, агенція не пише. Інформації про ініціативу немає і на сайті “Общественной палаты РФ”.

Бажання назвати вулицю Мелітополя іменем Дугіної окупанти аргументують тим, що це місто стало останнім з міст на окупованих територіях, яке відвідала Дугіна.

Нагадаємо, 20 серпня 2022 року на околицях Москви вибухнув автомобіль, у якому перебувала дочка російського пропагандиста Олександра Дугіна пропагандистка Дар'я Дугіна.

22 серпня 2022 року ФСБ звинуватила у вбивстві Дугіної українські спецслужби.

28 серпня секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що до підриву російської пропагандистки Дар’ї Дугіної причетні російські спецслужби.

Liked the article?
Help us be even more cool!